Architectuurvisite Minitopia

17/05
16.00 uur

Soort activiteit: Architectuurvisite
Datum: Vrijdag 17 mei 2019
Tijd: 16.00 uur

Partners

Deel deze pagina:


Minitopia is een project waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe woonvormen. Voorheen aan de Eekbrouwersweg (De Rompert), sinds juni 2018 aan de Poeldonk, wordt zoveel mogelijk volgens circulaire principes gebouwd.

Met herbruikbare of natuurlijke, composteerbare materialen worden nieuwe wooninitiatieven ontwikkeld die in kunnen spelen op de actuele woonvragen. Minitopia is zo een levend laboratorium waar innovatieve en experimentele woonvormen worden onderzocht.

Hoe dat vorm krijgt en wie daarbij allemaal betrokken zijn, zien en horen we tijdens een BAI Architectuurvisite op 17 mei. Je kaart(en) bestel je hier.

De Architectuurvisites van het BAI zijn altijd gratis, zodat iedereen ze kan bezoeken. Ze brengen echter vaak wel kosten met zich mee, die voor een gesubsidieerd clubje als het BAI steeds moeilijker te dragen zijn. Daarom vragen we bezoekers om een vrijwillige bijdrage. Bij elke Architectuurvisite staat een collectebus waarin je een bedrag mag achterlaten, naar eigen inzicht en draagkracht. Zo houden we het voor iedereen toegankelijk.