Architectuurworkshop voor kinderen

08/08
13:00-15:00 uur

Datum: Woensdag 08 augustus 2018
Tijd: 13:00-15:00 uur
Teamleden:

Nu inschrijven

Locatie

Design MuseumDen Bosch, de Mortel 4, 5211 HV Den Bosch

Bekijk deze locatie op de activiteitenkaart Routebeschrijving

Partners

Deel deze pagina:


Na een succesvol debuut in het najaar van 2017, organiseert het Bosch Architectuur Initiatief met het Design Museum Den Bosch op 8 augustus opnieuw een workshop architectuur en stedenbouw voor kinderen.

Tijdens de workshop gaan de kinderen zelf actief en praktisch aan de slag met een plan voor de Bossche Tramkade en ontwerpen en maken ze een gebouw op die plek. Na een korte inleiding gaan ze aan de slag met maquettes en gaan ze zelfeen stuk stad vormgeven. Met deze workshop maken kinderen op een speelse manier kennis met het ontwerpvak en leren ze mee na te denken over wonen in de toekomst. Aan het eind van de workshop (om 14:50 uur) worden de plannen gepresenteerd aan de ouders/begeleiders.

Deze workshop is bedoeld voor basisschoolkinderen van groep 5 tot en met 8 en wordt begeleidt door Bossche architecten/stedenbouwers en een museumdocent van het Design Museum Den Bosch.

De workshop vindt plaats op woensdag 8 augustus, van 13.00 tot 15.00 uur in het Design Museum, de Mortel 4, 5211 HV Den Bosch (voormalig SM’s). De workshop is gratis.

Een gratis ticket bestel je hier. Let op, we hebben een beperkt aantal plaatsen en aanmelden is verplicht. Mocht u verhindert zijn wel graag zelf even afmelden via Eventbright zodat andere kinderen deel kunnen nemen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: geert@bai-s-hertogenbosch.nl


Woensdag 8 augustus, 13.00-15.00 uur 
Design Museum Den Bosch, de Mortel 4, 5211 HV Den Bosch

ZIE OOK:
Dossier Wonen