Fotowedstrijd

Inzenden kan tot en met 1 oktober

Soort activiteit: Prijsvragen
Datum: Inzenden kan tot en met 1 oktober
Teamleden:

Deel deze pagina:


Let op: de inzendtermijn is verlengd tot en met 1 oktober 2017!
We hebben de inzendtermijn van de fotowedstrijd verlengt tot 1 oktober! Mocht je heel de zomer geen mooie dag kunnen vinden voor een goede foto dan krijg je in september nog een herkansing. Dus ga er op uit, maak een foto en stuur in naar post@bai-s-hertogenbosch.nl
Mocht je al (vóór 2 september) ingezonden hebben dan kun je er voor kiezen om een nieuwe foto in te zetten ter vervanging van je vorige inzending, zodat je ook profijt hebt van de langere inzendtermijn.

De opgave
Een plein is een plek waarvan iedereen een stukje gebruikt. Om te lopen, om te zitten, om iets te verkopen of juist naar de etalages te staren. Iedereen gebruikt de ruimte op zijn eigen manier. Dat doen we soms samen, soms alleen. Het Bosch Architectuur Initiatief vraagt jullie om met een frisse blik te kijken naar de manier waarop wij de stad delen. Welke activiteiten vinden er naast elkaar plaats, of waar ontmoeten mensen elkaar en waarom? Heeft de manier waarop de stad ingericht wordt met gebouwen, bekleding en straatmeubilair hier nog invloed op?

De opdracht is simpel: maak een foto van een plek in de gemeente Den Bosch waarop te zien is hoe we de stad met elkaar delen en win 500 euro!

De BAI fotowedstrijd wordt mede mogelijk wordt gemaakt door Foto Verschoore. Tot en met 1 oktober 2017 kunnen professionals en amateurs een eigen foto insturen rond het thema 'Deel je stad'.

Klik hier voor meer informatie