Fotowedstrijd - expositie en prijsuitreiking

03/11
20:00 uur (inloop vanaf 19:45)

Soort activiteit: Prijsvragen
Datum: Vrijdag 03 november 2017
Tijd: 20:00 uur (inloop vanaf 19:45)
Entree: Entree via de poort tussen de Verkadefabriek en Koudijs Kafé
Teamleden:

Locatie

Koudijs Keuken, Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch

Deel deze pagina:


Inzendingen
Bekijk hier alle inzendingen


Expositie
Van maandag 23 oktober tot en met vrijdag 3 november zijn in Koudijs Keuken de inzendingen te zien van de fotowedstrijd 'Deel je Stad' van het Bosch Architectuur Initiatief. Naast de verschillende foto's staan ook de inzendingen van de ideeënprijsvraag 'Good Night Design' tentoongesteld. Ruim dertig ontwerpers, architecten en studenten bedachten unieke hotelkamerconcepten voor een onderzoeksproject, expositie en hotel in de Mengfabriek. In de concepten gaan slapen, herbestemmen en hergebruiken hand in hand; voor de ontwerpen is zo veel mogelijk met materiaal uit reststromen gewerkt. 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de foto's en ontwerpen van de ideeënprijsvraag te bekijken in Koudijs Keuken, dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur (entree: DaSilva Espressobar).

Prijsuitreiking en borrel
Tijdens een speciaal evenement op vrijdag 3 november, 20.00 uur maakt de jury in Koudijs Keuken de winnaars bekend. De winnende ontwerpen worden beloond met een geldprijs. Op deze avond zullen bovendien de winnaars van de ideeënprijsvraag ‘Good Night Design’ worden bekendgemaakt.

De organisatie kiest ervoor om de genomineerden en de winnaar tot het laatste moment geheim te houden en wij verzoeken alle deelnemers daarom bij deze avond aanwezig te zijn. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Programma
20:00 - 21:00 uur | Prijsuitreikingen ideeënprijsvraag en fotowedstrijd in Koudijs Keuken
21:00 - 02:00 uur | Borrel in Koudijs Kafé

Locatie

Jurering 'Deel je Stad'
Wat de beste foto is en wie daarmee tot winnaar uitgeroepen zal worden, bepaald de jury. Dit gebeurt geheel anoniem. De jury bestaat uit: Theo Verbruggen (verslaggever NOS en Omroep Brabant) en Stijn Poelstra (Stijnstijl fotografie).

Fotowedstrijd 'Deel je stad'
Een plein is een plek waarvan iedereen een stukje gebruikt. Om te lopen, om te zitten, om iets te verkopen of juist naar de etalages te staren. Iedereen gebruikt de ruimte op zijn eigen manier. Dat doen we soms samen, soms alleen. Het Bosch Architectuur Initiatief vraagt jullie om met een frisse blik te kijken naar de manier waarop wij de stad delen. Welke activiteiten vinden er naast elkaar plaats, of waar ontmoeten mensen elkaar en waarom? Heeft de manier waarop de stad ingericht wordt met gebouwen, bekleding en straatmeubilair hier nog invloed op?

De opdracht is simpel: maak een foto van een plek in de gemeente Den Bosch waarop te zien is hoe we de stad met elkaar delen en win 500 euro!

Bevestiging inzending
Heb je vóór 2 oktober geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is je inzending door een mail-storing mogelijk niet aangekomen. Stuur dan je foto nog een keer, naar post@bai-s-hertogenbosch.nl 

De BAI fotowedstrijd wordt mede mogelijk wordt gemaakt door Foto Verschoore. Tot en met 1 oktober 2017 kunnen professionals en amateurs een eigen foto insturen rond het thema 'Deel je stad'.

Klik hier voor meer informatie