Ideeënprijsvraag - expositie en prijsuitreiking

03/11
20:00 uur (inloop vanaf 19:45)

Soort activiteit: Prijsvragen
Datum: Vrijdag 03 november 2017
Tijd: 20:00 uur (inloop vanaf 19:45)
Entree: Entree via de poort tussen de Verkadefabriek en Koudijs Kafé
Teamleden:

Locatie

Koudijs Keuken, Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch

Bekijk deze locatie op de activiteitenkaart Routebeschrijving

Partners

Deel deze pagina:


Expositie
Van maandag 23 oktober tot en met vrijdag 3 november zijn in Koudijs Keuken de inzendingen te zien van de jaarlijkse Ideeënprijsvraag van het Bosch Architectuur Initiatief. Thema dit jaar: ‘Good Night Design’.

Ruim dertig ontwerpers, architecten en studenten bedachten unieke hotelkamerconcepten voor een onderzoeksproject, expositie en hotel in de Mengfabriek. In de concepten gaan slapen, herbestemmen en hergebruiken hand in hand; voor de ontwerpen is zo veel mogelijk met materiaal uit reststromen gewerkt. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de maquettes en ontwerpen te bekijken in Koudijs Keuken, dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur (entree: DaSilva Espressobar).

Prijsuitreiking en borrel
Tijdens een speciaal evenement op vrijdag 3 november, 20.00 uur maakt de jury in Koudijs Keuken de winnaars bekend. De winnende ontwerpen worden beloond met een geldprijs en zullen ter inspiratie worden gebruikt door de ontwikkelaars van Hotel De Mengfabriek. Op deze avond zullen bovendien de winnaars van de Fotowedstrijd ‘Deel je Stad’ worden bekendgemaakt.

De organisatie kiest ervoor om de genomineerden en de winnaar tot het laatste moment geheim te houden en wij verzoeken alle deelnemers daarom bij deze avond aanwezig te zijn. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Programma
20:00 - 21:00 uur | Prijsuitreikingen ideeënprijsvraag en fotowedstrijd in Koudijs Keuken
21:00 - 02:00 uur | Borrel in Koudijs Kafé

Locatie

Jurering 'Good Night Design'
De jury beoordeelt de wijze waarop de inzendingen voldoen aan de opgave, randvoorwaarden en programma van eisen en analyseert de inzendingen op de afzonderlijke beoordelingscriteria. Vervolgens geeft de jury op basis van een integrale beoordeling aan welke inzendingen voor bekroning in aanmerking komen en geeft een rangorde aan. Uitschrijver en deelnemers zullen zich onvoorwaardelijk aan de uitspraak van de jury onderwerpen.

De Jury
Michael Bol (de Mengfabriek en Molenaar&Bol&VanDillen architecten), Ted Noten (Atelier Ted Noten), Frank Meijer (MTD landschapsarchitecten) en Wim van der Steen (Mövenpick hotel).

Expositie in Koudijs Keuken