Wandeling van park naar park (2)

06/10
14:00 - 16:30 uur

Soort activiteit: Architectuurvisite
Datum: Vrijdag 06 oktober 2017
Tijd: 14:00 - 16:30 uur
Entree: Gratis en vrij toegankelijk (wel aanmelden)

Locatie

Vetrek vanaf de entree van het Bossche Broek bij het kruispunt Pettelaarseweg/Hekellaan, ’s-Hertogenbosch, Den Bosch

Bekijk deze locatie op de activiteitenkaart Routebeschrijving

Deel deze pagina:


Uit de serie wandelingen in en om ’s-Hertogenbosch van De Paadjesmakers gaan we op vrijdag 6 oktober ‘Van park naar park' wandelen. Op 19 mei liepen we de eerste helft. Nu lopen we de tweede helft van de route. Marcel Eekhout van Parklaan landschapsarchitecten zal tijdens de wandeling de verschillende items op het gebied van de flora ‘live’ toelichten.

De wandeling begint bij de entree van het Bossche Broek bij het kruispunt Pettelaarseweg/Hekellaan. Met de bus bereikbaar vanaf NS-station en transferium. Uitstappen op halte Hertog Hendriksingel.

We lopen via het Bossche Broek naar het Heempark. Vervolgens voert de wandeling door de wijk de Pettelaar naar het Zuiderpark. Vandaar lopen we naar het Prins Hendrikpark en keren weer terug naar de binnenstad waar we op de Parade onze wandeling beëindigen. Loopt u gezellig met ons mee?

Aanmelden
De wandeling is een samenwerking tussen het Bosch Architectuur Initiatief en de Paadjesmakers. U kunt kunt uzelf aanmelden via post@bai-s-hertogenbosch.nl. Er is plek voor ongeveer 20 deelnemers, op volgorde van aanmelding.